Skip to main content

Verzending en levering

Alle producten in de webshop zijn per direct beschikbaar. Wij streven erna dat bestellingen die tijdens werkdagen voor 15:00 uur zijn afgerond, dezelfde dag worden verzonden. *Let op, onze producten worden verzonden vanuit meerdere magazijnen waardoor er sprake kan zijn van verschillende levertijden en leveringen. 

Leveropties: Wanneer vindt de levering plaats: Kosten
Gratis bezorging op thuis adres Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd (Afhankelijk van drukte bij Post NL) Gratis
  1. Gratis bezorging

Bij Kiesenkooprefurbished wordt je bestelling gratis verzonden naar je thuis of je werk adres. Hierbij geldt dat wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur hebt besteld, je bestelling dezelfde werkdag nog wordt verzonden. Hierdoor kun je de bestelling al de volgende dag (mits de vervoerder (Post NL dit red) in ontvangst nemen, behalve op zondag en maandag. Je kunt er echter ook voor kiezen om de gratis bezorging op een Afleverpunt van Post NL te krijgen. Houd er rekening mee: indien je een bestelling plaatst met een zakelijk afleveradres, wordt er niet op maandag en in de avonden geleverd.

Bestel voor 15:00 uur op: Eerste bezorging mogelijk op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Voor 15:00 besteld, levering zaterdag
Na 15:00 besteld, levering dinsdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Alle product categorieën

Refurbished Watch

Refurbished laptops

Refurbished Samsung