Skip to main content

Aanbiedingen!

Wil je een Refurbished producten kopen? Dan ben je bij Kies en Koop Refurbished aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment Refurbished Apple producten en windows laptops aan tegen een scherpe prijs. Daarnaast krijg je bij ons 3 jaar garantie op je aankoop en leveren we nieuwe laadaccessoires mee. Zo ben je verzekerd van een goede deal.

Beschikbare aanbod aanbiedingen

Wat is het Keurmerk Refurbished

Het Keurmerk Refurbished is een certificaat dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van refurbished elektronische apparaten garandeert. Simpel gezegd, als een product dit keurmerk heeft, dan weet je dat het zorgvuldig is gecheckt en getest om te zorgen dat het top is. Eventuele kapotte onderdelen zijn vervangen en het product is goed bekeken op mogelijke gebruikssporen. Zo weet je zeker dat je als klant een uitstekend refurbished product krijgt dat voldoet aan bepaalde kwaliteitsstandaarden.

Duurzaamheid

Een refurbished iPad toestel betekent kiezen voor duurzaamheid. Door voor een vernieuwd toestel te gaan, verklein je jouw ecologische voetafdruk, terwijl je geniet van topkwaliteit voor een lagere prijs. Elk hersteld toestel wordt streng gecontroleerd en gerepareerd, dus je kunt rekenen op betrouwbaarheid. Maak een bewuste keuze voor het milieu zonder in te leveren op prestaties. Stap in een duurzame toekomst met een refurbished iPad.

Alle product categorieën

Refurbished Watch

Refurbished laptops

Refurbished Samsung